firme de curatenie

Servicii DDD

Descriere

Societatea noastra are ca principal domeniu de activitate dezinsectie,deratizare si dezinfectie. 

Datorita unui management tanar si a nevoii de imbunatatire permanenta a metodelor de lucru si adaptare la noile tehnici si tehnologii, societatea noastra a reusit sa capete popularitate in randul clientilor. Seriozitatea si buna pregatire a personalului nostru a reusit sa se ridice permanent la nivelul asteptarilor dumneavoastra. 

Firma noastra detine toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea activitatii dar si echipamente de ultima generatie pentru orice operatiune desfasurata. Ne puteti vizita la sediul nostru din Bucuresti, sector 2, Str. Toamnei, nr. 45 corp B. 

Intreaga noastra activitate se desfasoara sub supravegherea unui medic veterinar. 

Personalul nostru este instruit de catre un inspector al protectiei muncii si este echipat corespunzator protectiei muncii cu masti, manusi, ochelari, antifoane, halate, combinezoane si genti.

Servicii

Deraizare

Prin actiunile de deratizare vizam combaterea rozatoarelor şi împiedicarea înmultirii lor, acestea reprezentând un pericol permanent de transmitere a bolilor şi de pierderi economice. 
Cu ajutorul nostru, veti scapa cu siguranta de aceşti daunatori. Avem la dispozitie mijloacele necesare pentru a-i elimina şi, în acelaşi timp, asiguram operarea corespunzatoare şi responsabila, astfel încât clientii noştri vor fi pe deplin multumiti.
Realizata preventiv sau curativ, deratizarea trebuie orientata catre eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive. Pentru a combate prezenta lor nedorita în mod eficace în medii cu diferite grade de infestare, dispunem de o gama completa de substante cu efect garantat în acest sens. Substantele folosite pentru deratizare sunt avizate de Ministerul Sanatatii si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente împotriva oricarei specii de şoareci şi şobolani. Va oferim garantia ca vom gasi cele mai bune solutii pentru problemele dumneavoastra legate de rozatoare, atât în spatii interioare cât şi exterioare, angajatii noştri fiind capabili de a se adapta unor cerinte diverse.

DEZINSECTIE

Raspundem nevoilor dumneavoastra de prevenire a raspândirii insectelor daunatoare şi combatere a acestora prin actiuni eficace de dezinsectie. 

Rolul dezinsectiei este vital deoarece insectele pot raspândi variate boli, prin întepaturi şi datorita contactului pe care îl au cu alimentele. 

Întâmpinam nevoia dumneavoastra de a preveni efectele nocive pe care acestea le pot provoca, punându-va la dispozitie personal avizat, care opereaza folosind substante moderne aprobate de Ministerul Sanatatii, în concordanta cu standardele internationale. 

Substantele pe care le utilizam în procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om şi animale. Acestea actioneaza definitiv asupra unui spectru larg de insecte daunatoare: gândaci de bucatarie, gândaci de umezeala, muşte, tântari, furnici, viespi, purici, ploşnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc.

DEZINFECTIE

Oferim avantajele unui mediu curat şi igenizat prin masuri de dezinfectie împotriva microorganismelor ce pot declanşa diferite boli la om. 

Pentru a va asigura protectie completa împotriva germenilor patogeni care conduc la raspândirea unor boli infectioase sau parazitare sunt necesare actiuni riguroase de combatere şi prevenire. 

Venim în sprijinul dumneavoastra cu lucrari de dezinfectie realizate de un personal instruit sa se adapteze unor exigente variate. Specialiştii noştri au în vedere aplicarea corecta a tehnicilor de lucru la standarde calitative înalte. 

Puteti avea încredere ca utilizam doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, fiind deosebit de interesati ca dumneavoastra şi familia sa beneficiati de un mediu de viata sanatos.

Review-uri
SC 3D DERATIZARE COMPLETA SRL
Contact SC 3D DERATIZARE COMPLETA SRL