firme de curatenie

Servicii profesionale de curățenie

Descriere

Societatea noastră este o societate cu capital integral privat, care şi-a început activitatea în anul 1995, în domeniul curăţeniei profesionale a clădirilor şi a protecţiei contra incendiilor. Datorită strategiei de dezvoltare a societăţii referitoare la diversificarea serviciilor, am ajuns, ca în prezent, să putem oferi o gamă completă de servicii profesionale de administrare şi întreţinere a tuturor tipurilor de clădiri.

S.C. VIKING S.R.L. vă pune la dispoziţie o reţea profesionistă de echipe specializate în activitatea de facility management şi mentenanţă, alături de o gamă variată de pachete de servicii, în măsură să răspundă cât mai exact necesităţilor beneficiarilor noştri.
Pentru punerea în practică a filozofiei noastre, utilizăm utilaje moderne, produse şi materiale de calitate superioară, dispunem de personal calificat, şefi de echipă competenţi, un management performant, şi nu în ultimul rând avem experienţa de peste 20 ani în domeniu.
Dorim să identificăm nevoile clienţilor noştri şi să le oferim servicii la cele mai înalte standarde calitative. Printre avantajele unui parteneriat cu societatea noastră, beneficiarii vor constata reducerea costurilor de infrastructură a imobilelor şi concomitent creşterea productivităţii şi profitabilităţii propriilor companii.

În vederea satisfacerii depline a cerinţelor clienţilor şi asigurării calităţii constante a serviciilor prestate, am implementat sistemul integrat de management al calităţii conform ISO 9001:2008, management de mediu conform ISO 14001:2005 şi management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale conform OHSAS 18001:2007 pentru care am obţinut certificatele de la SRAC.


Servicii
  • curăţenie de întreţinere interioară şi exterioară,
  • curăţenie post-constructor,
  • curăţirea suprafeţelor vitrate, indiferent de înălţime,
  • curăţare covoare, mochete,
  • servicii de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie


Review-uri
SC VIKING SRL
Contact SC VIKING SRL