firme de curatenie

Despre noi

firmedecuratenie.com este unicul site care prezinta si promoveaza toate firmele de curatenie, salubrizare, DDD, deszapezire, alpinism utilitar, vidanjare si serviciile oferite de acestea, cat si distribuitorii de echipamente si consumabile profesionale de curatenie care isi desfasoara activitatea in Romania.

Domeniul firmedecuratenie.com a aparut din dorinta  de a facilita accesul la informatii din domeniul curateniei si de a inlesni relatiile dintre beneficiari si ofertanti de servicii sau produse. Oferim firmelor sansa de a-si promova cele mai bune servicii pe piata, iar clientilor posibilitatea de a identifica si selecta serviciile sau produsele conforme cu propriile exigente.

firmedecuratenie.com prezinta bine structurate serviciile firmelor de curatenie si salubritate: curatenie industriala,  curatenie civila si menaj,  curatenie dupa constructor, curatenie imobile birouri, cat si serviciile de salubrizare si igiena publica. Tot aici veti gasi si oferta firmelor pentru servicii de alpinism utilitar, DDD, vidanjare, deszapezire. Firmele importatoare si distribuitoare de echipamente, consumabile si detergenti pentru curatenia profesionala, cat si serviciile de inchiriere de echipamente si masini pentru curatenie sunt si ele prezentate beneficiarilor cu ajutoarul domeniului firmedecuratenie.com.     

firmedecuratenie.com isi propune sa devina un partener de incredere pentru dvs, dezvoltand relatii bazate pe respect, promptitudine, rapiditate si comunicare eficienta,  confidentialitate si siguranta informatiilor.

app sotre google play
Cauta oferte
Reclama ta aici 2
Reclama ta aici 1