firme de curatenie

A fost creată aplicația care-ți găsește toate firmele de curățenie din Romania
Duminica, 31 Mai 2015

Gratie unei aplicatii ingenioase, românii pot gasi cu usurinta, indiferent de orasul în care se afla, o firma care sa le ofere servicii de curatenie, deratizare, deszapezire, vidanjare sau alpinism utilitar.

Aplicatia a fost lansata la începutul lunii mai, si este administrata de site-ul firmedecuratenie.com. Prin intermediul acestui site, aplicatia pune la dispozitia românilor, firmele din orasul lor, care ofera aceste tipuri de servicii.

Aceasta aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play, prin intermediul careia poti gasi în localitatea ta, toate firmele care ofera aceste tipuri de servicii de curatenie, dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

Astfel se scurteaza timpul de cautare pe internet dupa firme care sa îti ofere servicii de curatenie si DDD.

„Site-ul firmedecuratenie.com cât si aplicatia au aparut din dorinta de a facilita accesul la informatii din domeniul curateniei si de a înlesni relatiile dintre beneficiari si ofertanti de servicii sau produse. Oferim firmelor sansa de a-si promova cele mai bune servicii pe piata, iar clientilor posibilitatea de a identifica si selecta serviciile sau produsele conforme cu propriile exigente”, a declarat Bogdan Chipaila, fondatotul “firme-de-curatenie.propentru exclusivNEWS.ro.

Toate firmele care ofera paleta de servicii de curatenie si DDD, se pot înregistra în mod gratuit pe acest site, accesând sectiunea ”Adauga firma”.

Site-ul firmedecuratenie.com are sase mari categorii de firme în functie de domeniul de activitate, dupa cum urmeaza:

  1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni: Curatenie civila si menaj, Curatenie imobile birouri, Curatenie industriala, Curatenie dupa constructor si  Servicii salubrizare si igiena publica
  2. Firme servicii DDD – servicii dezinfectie, dezinsectie si deratizare
  3. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszapezire
  4. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare si desfundare canale
  5. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
  6. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni: Distribuitori detergenti si consumabile, Vânzari echipamente curatenie, Închiriere echipamente curatenie si Distribuitori produse DDD.

app sotre google play
Cauta oferte
Reclama ta aici 2